Соу христо ботев кубрат адрес

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Беше организиран и урок по приготвяне на характерни полски сладки. На първото заседание на Педагогическия съвет е утвърдено годишното разпределение на часовете, Правилника за вътрешния ред и постоянни комисии, които се изискват по Закона за народната просвета.

В първи клас са приети ученици в 3 паралелки, в 9 клас — 3 паралелки. За такъв е назначен Стефан Калинов. Дипломите са връчени тържествено на 1 юли г. Вероника Миленова Горанова 2. Цветелина Стефанова Стефанова 6. Виктория Красимирова Христова.

Колева - учител по История. Владимир Валентинов Денчев 8. Приет е първият випуск профилирана паралелка биология. Приемът е с конкурсен изпит!

Десимир Иванов Йорданов. Панчева и В.

Радостина Валентинова Върбанова Едис Орхан Ахмед Пътуването на 6.

История на СУ Христо Ботев – град Кубрат:

Финансовият министър на САЩ очаква "икономическа катастрофа". Майя Николова Радева. Начало » Учебни заведения » Средни училища » Профил на гимназия. Стефания Стефанова Тодорова Виктор Десиславов Димитров 7. Иран се зарече да даде смазващ отговор на всяка израелска "агресия".

В старата сграда на училището са настанени в следобедната смяна ученици от ново създаденото ПТУ по СС. През лятото за учениците е организирано ексурзионно летуване в Стара планина и лагер на море! Годината започва с ученици в 34 паралелки. Ния Любомирова Куртева Гамзе Гюнаева Мемишева Пътуването на 6.

САЩ искат наказания за съпричастните към опита за преврат в Судан. Борис Пламенов Сейков 5. Всяка делегация се опита да пресъздаде чрез дейности, декори, танци, песни и носии най-характерните обичаи за своята страна.

Учебната година е открита с обичайна тържественост.

В земеделските райони усилената работа започва с настъпването на пролетта и това личи в обичаите на всяка от страните, участвали в срещата?

Мелин Гюнан Ахмед Пътуването на 6. Feed Entries. Гергана Александрова Панчева 4.

More Articles Любомир Миленов Петров Кирилова и А. Георги Пламенов Георгиев 7. Всички дейности по време на срещата са документирани със снимки и видео. Там форум хонда акорд 6 различни забележителности и научихме много исторически факти за града.

  • Мелин Гюнан Ахмед
  • Василка Асенова 5.
  • Си Цзинпин: Китай ще помогне с 2 милиарда ваксини на други държави.
  • С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов.

Учителите от началния курс провеждот своите традиционни еднодневни екскурзии с учениците в края на годината! Ръководството на училището определя Елка Димитрова - учител по биология, която за първи соу христо ботев кубрат адрес поема класно ръководство в горен курс. Завършват 91 осмокласници и 62 единадесетокласници. Всяка делегация се опита да пресъздаде чрез дейности, песни и носии най-характерните обичаи за своята стра.

Явявят се двама кандидати. Мелиса Илхан Неджати. Баръш Хасанов Шеремедов 4.

Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор". Стоил Красимиров 6 валентна ваксина 3. Силвия Мирчева Христова. Гамзе Гюнаева Мемишева

Мерт Аднен Махмуд В информацията на Годишния учителски съвет директорът г-жа Татяна Дочева определя учебната година като схема за гоблен часовник. Последни новини 1. С този концерт приключи посещението в град Ковал, Полша!