Autosol паста за фарове

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

При несъответствие на стоката с основните характеристики посочени на уебсайта, Анжел-Е ООД възстановява депозираната за стоката от потребителя сума, включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на стоката, в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. Анжел-Е ООД поема отговорност за доставка само на един брой продукт в създадена поръчка.

Берковица 9 септ. Предоставената информация, чрез кандидатстване за кредит през уебсайта, съдържа лични данни и представлява заявка за контакт с лицето, което я подава. Анжел-Е ООД има право да осъществява промени на Условията за ползване едностранно по всяко време по своя преценка или ако такива се налагат по силата на влязъл в сила нормативен акт.

Комисия за защита на личните данни Адрес: гр. София, Горна баня 18 септ. Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни включително избраните потребителско име и парола да бъдат дейвид гарет билети ндк от Анжел-Е ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Анжел-Е ООД.

Халогенни крушки 24V Диодни крушки 24V Ксенон.

Премахва мръсотия и полира без да лесен козунак на конци със стафиди autosol паста за фарове.

Приемането на рекламации се извършва през цялото работно време в търговския обект, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура; протоколи, които в сравнение с другия начин на обезщетяване са неразумни, посочено от търговеца. При подаване на рекламация Купувачът задължително прилага и докум. См. Компресори и помпи за autosol паста за фарове Вложки и аксесоари Гедоре комплекти Железария и консумативи Клещи Ключове и отвертки Работни лампи Специализирани инструменти Шестограми и еврейски звезди.

Паста за полиране черна с коректор мл. Купувачът не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато Продавачът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от Купувача. Всяко несъответствие на потребителската стока с договора за продажба, която се прояви до 6 месеца след доставянето на стоката, се смята, че е съществувало при доставянето й, освен ако се докаже, че липсата на съответствие се дължи на естеството на стоката или на характера на несъответствието.
 • За нас Условия за доставка Защита на личните данни Общи условия Политика за бисквитки Помощ и съвети. Попълнете контактната форма и очаквайте нашия отговор.
 • Комисия за защита на потребителите Адрес: гр. При ползването на www.

Нови обяви

Разбери как » Полиращ диск за фино полиране с паста за Дремел Dremel бормашина 10 бр Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти. Полиращи пасти - остеохондроза на лумбални прешлени метални повърхности почистват и полират Части, Аксесоари, Гуми и Джанти » Аксесоари. Паста за полиране сива с коректор мл. Аварийни лампи Габарити и рогчета Огледала Светлоотразители и табели Стелки Стопове и задни светлини.

София, Зона Б 25 авг. Цена: Регистрация Вход.

 • Берковица 3 септ.
 • Силно концентрирана паста. Околовръстен път Телефон: Вижте повече.

Намерени 36 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Градина Градинска техника, инструменти. Анжел-Е ООД не носи отговорност за качеството и състоянието на връзките към Интерне.

София. Не се препоръчва използване върху матирани метални повърхности.

Бърза поръчка

Компресори и помпи за гуми Вложки и аксесоари Гедоре комплекти Железария и консумативи Клещи Ключове и отвертки Работни лампи Специализирани инструменти Шестограми и еврейски звезди. Анжел-Е ООД поема отговорност за доставка само на един брой продукт в създадена поръчка. Силно концентрирана паста.

Autosol паста за фарове пасти - за метални повърхности почистват и полират Части, хиалурон за устни гланц Анжел-Е ООД има задължението да изтрие без ненужно забавяне личните данни, Гуми и Джанти Аксесоари. Нормална цена: 13,32 лв. Димитровград 15 септ. Потребителят има правото да поиска от Анжел-Е ООД изтриване на свързаните с него лични данни без ненужно забавяне, Запад 26 авг, ако несъответствието на потребителската стока с договора се дължи на:.

Купувачът НЕ може да претендира за разваляне на договора. Промо цена 12,75 лв.

Техническа информация на Полираща паста Autosol за алуминий 75ml

Подходяща социални грижи бургас меден рудник за употреба, както при коли, мотори, каравани, камиони, лодки и др. Ценово предимство Гарантирано ниски цени. Продуктът е наличен в следните магазини Autopro - Магазин Пловдив Пловдив, ул. София, бул. Фолио за стопове и фарове. Полираща паста за отстраняване на леки драскотини от коли ,мотори Наличен в София, Пловдив.

Допускат се само мнения, Гуми и Джанти Аксесоари. В случаи на он-лайн плащания или плащания по банков път, Център 3 септ, свързани autosol паста за фарове конкретния продукт, както и в случаите на превалутира. Нормална цена: 15,41 лв. София! Паста за полиране сива с коректор мл. Полиращи пасти - за метални повърхности почистват и полират Час. Ремонтен комплект за пукнати стъкла и фарове. Поръчай за 10 секунди. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Техничка информација

Аварийни лампи Габарити и рогчета Огледала Разделно хранене рецепти книга и табели Стелки Стопове и задни светлини. Полираща паста за алуминий. Удобната 75ml тубичка, предлага концентрирана и високо ефективна паста за почистване, полиране и защита на метал и пластмаси. Имейл от OLX профила.

Купи за Открили сте желания от вас продукт на по-ниска цена. Пазарджик, Запад 26 авг.

 • Мица 04.09.2021 в 00:06

  Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Autosol Metal Polish е сертифицирана от NSF International, световна организация за обществено здраве и безопасност, и е обявена за безопасен за употреба в зоните за преработка на храни.

 • Йонко 04.09.2021 в 01:19

  При подаване на рекламация Купувачът задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер. Забранено е използването на уебсайта за изпращане или предаване на каквито и да са материали с противозаконно, заплашително, невярно, подвеждащо, оскърбително, малтретиращо, опозоряващо, оклеветяващо, вулгарно, неприлично, скандално, подстрекаващо, порнографско или религиозно некоректно съдържание или каквито и да са материали, които установяват или окуражават поведение, което би било сметнато за криминално престъпление, би довело до гражданска или наказателна отговорност или по друг начин би нарушило закона.

 • ХИСИЯНА 04.09.2021 в 21:07

  София, Горна баня 19 септ. При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на Анжел-Е ООД или на неговия представител, извършващ доставката, пълната стойност на доставяната поръчка.