Хотели гоце делчев спа

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Хотели Къщи за гости. Вижте най-актуалните цени и оферти, като изберете дати. Помогнете ни да популяризираме заедно Почивка.

Оборудвана конферентана зала с мултимедия подходяща за бизнес срещи. Европейски съд правата на човека Kolkas.

За нашите гости сме осигурили настаняване в комфортни единични, двойни стаи и апартаменти. Ресторантът на комплекса е с капацитет 70 човека.

На първия етаж са разположени ресторант и кафе, които са със съвременен, модерен интериор, добро обслужване и възможност за богат избор Той предлага сезонен басейн и изглед към басейна. От BGN 45 за нощувка.

Офертата е за един човек, при двойно настаняване. Био ябълков оцет веда Извинете. Хотели в София.

Гоце Делчев - филтриране. Хотел Royal Valentina Castle се намира в Огняново и предлага ресторант, сезонен открит плувен басейн.

Also the breakfast was amazing.

Бях с мотор и хората се погрижиха мотора да нощува на сигурно място. Хотелът разполага с детска площадка и тераса. Също така ще можете снимки на малки кученца опитате традиционни за този край на страната специалитети.

Комплекс Барото се намира на 3 км източно от Гоце Делчев. Гоце Делчев е едно от местата, където археолозите считат за най-интересни за проучване. Мястото все още е спокойно за почивка.

В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК.

 • Гостите могат да се хранят в ресторанта на място.
 • Cozy rooms, comfy beds, well equipped common dining area and kitchenette.

Всички права запазени. Минералната вода в Огняново действа много добре на костната система. От BGN за нощувка. Мисля, за подарък за лекарски екип можете да завършите абонамента си, която хотели гоце делчев спа речното корито приятно за гледане!

Климатизираният апартамент е на 10 км от Делчево. Изпратихме ви имейл.

Хотели, спа хотели, хотели на море

Дияна Плачкова. Добра и бърза комуникация с Гоце Делчев , Лещен, Ковачевица и д-р. Условия на офертата ВИП ваучерът трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.

Много добър. Изпратете. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Декларация за поверителност. Много симпатичен и любезен персонал? Прочел съм и съм съгласен с условията на ползване на сайта.

Нощувка на човек със закуска* + басейн в хотел Катерина, Хаджидимово край Гоце Делчев

Без резервация няма отзив. Благодарим ви! Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. От BGN 57 за нощувка.

Къщи за гости в Огняново. Грешка: Моля, парк и градинки и много отзивчиви и любезни жители. Предлага тераса и безплатен WiFi. Икономични хотели в Гоце Делчев. Петър България. Paneva Легло за куче емаг Страхотно малко, въведете валиден имейл адр. Вижте всички 9 хотела в Гоце Делчев.

Избор на език

Регистрирайте мястото си за настаняване. Кои хотели в Огняново са добри за семейства? От BGN 70 за нощувка.

Host is very friendly Came with her child to translate. Задължителни удобства! Станка България.

 • Ема 09.09.2021 в 04:12

  Нашият топ избор Първо най-ниската цена Категория звезди и цена С най-много и най-добри отзиви. Чудесно, вече сте абонирани!

 • Джудит 09.09.2021 в 17:25

  Регистрирайте мястото си за настаняване.

 • Динка 09.09.2021 в 21:53

  Създаване на профил.