Одрин с нощувка

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

В близост до джамията се намира Старият турски хамам, в който всеки може да релаксира. Рилски манастир — Мелник — Рупите - Роженски манастир.

Посещение на търговската зона на града за шопинг. Той е в непосредствена близост до спирки на обществения транспорт и исторически обекти като джамията Селимие. Юни Начин на плащане:. Пътво отивам на закрития пазар в магазинчето за подправки за да се видя със собствениците -прекрасни млади хора ,а и да си купя нещо!

Цена от Бургас.

Ще имаме възможност да я посетим. Хотел Пътят на емир еп 14 се намира одрин с нощувка центъра на град Одрин. Израел и Йордания? Нашият топ избор Първо най-ниската цена Категория звезди и цена С най-много и най-добри отзиви. Колко струва престой в хотел в Одрин.

Много вкусно приготвена риба и перфектно обслужване! Location and Price excellent.

Post Navigation

Мезек винарска изба. В този град се сливат трите Български реки Марица, Арда и Тунджа. Отпътуване за България и вечерта пристигане в Габрово и Севлиево. Резервацията в 3-звезден хотел в района на в Одрин за тази вечер струва средно BGN 92 на нощувка. Настаняване в хотела. От BGN 98 за нощувка.

В Одрин се намират и няколко български църкви,които посрещат с много красиви градини засети с рози. Име задължително. Everything else was as you would expect for a value guesthouse. Bisic Muhamed. Предлага одрин с нощувка WiFi, както и консиерж услуги.

Въведете датите си, за да видите актуалните цени и оферти за хотели в Одрин

Следващ Нашият красив Македонски край. Посещаваме хотела за пореден път. Гостоприемството, чистотата и близкото разтояние до самия център. The rooms staff and the cleanliness Вижте повече Вижте по-малко.

Политика за защита на лични данни. Цена от: 99 лв. Генерал Киселов 15, e-mail: martinitoursltd gmail. Често задавани въпроси за хотели в Одрин.

Одрин с нощувка Екскурзии. Мармара Хотели Апартаменти.

Избор на език

Посещение на Синия пазар и Марги Аутлет Център. Location and Price excellent. Първи ден Отпътуване от Пазарджик в Stuff is very helpfull Very clean Excellent breakfast Вижте повече Вижте по-малко.

Вижте най-актуалните цени и оферти, като изберете дати. Рилски манастир — Мелник — Сълзите на дженет 4 - Роженски манастир.

Програми от Варна.

 • Има много красиви забележителности за разглеждане, вкусна храна за опитване и много магазини за шопинг.
 • Шам Фъстък.
 • Специални благодарности на Назид от рецепция за чудесното обслужване и то на български език и за хубавата стая,в която ни настани.
 • Полезна информация.

Декември Търсите нещо още по-луксозно. В този град се сливат трите Български одрин с нощувка Марица, Арда и Тунджа. Август Посещение на търговската зона на града за шопинг. Екскурзия остров Тасос. Предколедни екскурзии. По желание вечеря. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.

Very clean and comfortable.

Разгледай повече

Одрин — 49 хотел и места за настаняване. Everything else was as you would expect for a value guesthouse. Одрин с нощувка. Препоръчвам го!

Шел Пазарджик; Excellent location and easy parking. Начин на плащане:.

 • Гърбица 13.09.2021 в 20:53

  Града Едирне е запазило много от историческите паметници и красиви стари дървени къщи — със специална декорация запазени до ден днешен. По желание вечеря.