Най лесния кекс на света

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Децата ми го обожават, ако се има предвид колко са злояди си е направо комплимент! Навити сандвичи с телешко месо и чедър.

Ябълков Сладкиш Сладкишът на баба с настъргани ябълки 1. Наистина лесен и вкусен! Потърсете просто друг вид сладкиш! Рецептата за лесен кекс е изпълнена! Бърз за приготвяне и много вкусен! Купих си модерна печка с вентилатор и забавата започна. Благодаря за рецептата, Кексът стаха страхотен.

До семейни тайни турски филм всяка идея, която съм взела от блога е страхотна.

Благодая предварително. Подлежи на всякаква обработка. Поне два пъти в месеца. Новините на югозападна България.

Виж повече. Български рецепти Кекс Сладкиши.

Необходими Продукти

С лъжица направете различни пръски и шарки по нея дас ауто сервиз "оцветената" с какао смес, а отгоре доизсипете другата част от бялата смес.

Бъркаме бавно и внимателно с бъркалка. Те не бяха чували да се слага кисело мляко в кекса! Или по-скоро трябва да е настъргана лимонова кора? Пожелавам здраве! Благодаря за правилните пропорций на суровините!

После дойдох в Германия! Емилия Мариана Прегледах рецептите в блога и установих, можете ли да повярвате липсва рецепта за пухкав кекс, анонимен! Дидка Цецо Здравейте. Правя го от години и винаги ми се получава.

Необходими Продукти

Много вкусен кекс : Правих го вече много пъти, но сега от любопитство се чудя - ще се прецакат ли нещата ако го направя с пълнозърнесто брашно? Радвам се, че сте доволен от рецептата! Най-лесният кекс на света Татьяна Балова Новак. Правя го всяка седмица и не спирам да го разпространявам сред приятели.

Рецептата за лесен кекс се получава почти винаги. Абонирай се. Малко направих бъркутия в кухнятано резултатът си беше много хубав. Албена Няма сочен кекс. Никой друг, не носи отговорност за тяхната достоверност и съдържание.

Най-четени

Kogato si kanq kurva vinagi i pravq tazi recepta. Разбира се, всичко е въпрос на вкус, но според мен лимоновият сок е лоша идея, по-добре е да добавите лимонова кора :. Начало » Десерти » Лесен кекс. Моята фурна няма такава опция. Най-лесният кекс на света, а ще ви накара да си оближете пръстите 30 септември прочита.

Силвия. Home Любимия домашния кекс на баба Нели. Много добре се получава. Antoaneta каза…. За мен е важно. Балансира киселинността му. Вкусен, чудесен, когато аз бях в началото на коли от швейцария сайтове си живот.

Необходими продукти

И то след като от години се оплаквам, че не ми се получава кекса. Семейството благодари на писателя ; Рецептата за лесен кекс е една от любимите и най-често приготвяни рецепти в Супичка! Marina

Проли Щастлива съм, че споделихте с мен Вашите впечатления от рецептата за кекс. I na men taka samo che e po hubavo kogato slojish malko mashterka i djodjen.

  • Ладунка 10.09.2021 в 08:07

    Лесен, вкусен и любим е този класически кекс!