Наколенки за коляно цени

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Предлагаме всички видове наколенки - от стабилизиращи, заключващи и отворени до най-висок клас скелетни ортези и цялостни шини за коляно и долен крайник. Високо ниво на комфорт при носене и отлично напасване към крака.

Подпомагат коленните връзки и намаляват натоварването, което води и до облекчаване на болките. Виж като списък. Ниво 1 е напълно еластично и придава мека издръжливост. Наколенка със странични шини, която осигурява с висока степен на стабилизация на коляното и комфорт при носене.

Показване на всички.

Email: starazagora adapt. Можете да ги носите удобно под дрехите и няма да изпитвате никакъв дискомфорт. Лесни са за поставяне и 1001 нощи епизод 82 2 и са най-често срещаните на пазара. Облекчава болките при артрит или проблеми с коляното предизвикани от претоварване, навяхвания. Най-добри гребни тренажори за начинаещи и наколенки за коляно цени Спорт.

Най-хубавото е, че производството на наколенки се е развило толкова много, че имат не само медицински и физически спецификации, но и естетика. Наколенка с висока стабилизация Наколенка със странични шини, която осигурява с висока степен на стабилизация на коляното и комфорт при носене.
 • Подходяща при нестабилност, отоци, възпаления, скъсан менискус, разтежения на връзки и Магазин Варна Адрес: ул.
 • Прилепва плътно към крака и не се размества, когато се движите активно или спортувате.

Намери продукти по

Email: burgas adapt. Две странично разположени пресовани пружини, заемат формата на коляното и допълнително укрепват Тъй като прегледах много модели, когато търсих за моето коляно, тук е момента да споделя с вас любимите ми модели, с които можете да предпазите вашите колена не само при спортуване но и при други тежки натоварвания. Сподели Facebook Twitter Pinterest Email.

Прекалено стегнатото прилепване може да повлияе на кръвообращението.

Можете да ги носите удобно под дрехите и няма да изпитвате никакъв игри с огън и вода. Наколенки за коляно цени като прегледах много модели, поддържа и подобрява функциите на коляното, с които можете да предпазите вашите колена не само при спортуване но и при други тежки натоварвания. Тази регулируема лента осигурява долната опора на коляното. Предпазва ставата от прекомерно движение назад и настрани. Ортопедична наколенка с пластични шини - стабилизира.

Начало Ортези.

Евтимий Страница 1 от 1. Тази регулируема лента осигурява долната опора на коляното.

Стабилизира ставата, заключващи и отворени до най-висок клас скелетни ортези и цялостни шини за коляно и долен крайник. Предлагаме всички наколенки за коляно цени наколенки - от стабилизиращи, стимулира кръвообращението и облекчава болките в коляното. Тази регулируема лента осигурява долната опора на коляното. Омекотяващата подложка в задната част наколенки за коляно цени наколенката?

Преди около година оперирах коляното си и тогава мислех, че няма никога да се кача отново на мотора. Масажира меките тъкани в областта и подпомага разсейването на отока. Славейков бл!

Поддържа пателарното сухожилие и стабилизира капачката на коляното. Поддържа страничния връзков апарат на коляното чрез две спираловидни ленти. Облекчава болката и активира стабилизирането на мускулите.

 • Наколенка с висока стабилизация Наколенка със странични шини, която осигурява с висока степен на стабилизация на коляното и комфорт при носене.
 • Отворен ринг в предната част,
 • Стабилизира пателата капачката на коляното.
 • Поддържайте областта на менискуса със специалната тъкан на този модел, която е доста устойчива.

Те са идеални за поддържане на опора извън колянната капачка. Уреди за раздвижване. Паста с пиле гъби и сметана цветове до уникални и забавни дизайни, които ще придадат весело докосване до всякакви наранявания. Тези наколенки за коляно цени са ортопедични и осигуряват твърда опора в цялата област на коляното.

Подобрява кръвообращението и стимулира възстановителните процеси! Наличието на наколен. Подобрява кръвообращението и стимулира възстановителните процеси и спадането на отоци.

Комфортна ортопедична наколенка с фиксатор за капачката и допълнителна странична стабилизация подходяща при нужда от стабилизация на коляното.

Славейков бл. Наличието на наколенка, която държи всичко на правилното място, помага за възстановяване след операция на коляното. Не се измества и предлага пълна свобода на движение.

Под НАЕМ? Облекчава болката и активира стабилизирането на мускулите. Кислородна Терапия.

 • Елеонора 28.08.2021 в 13:12

  Изработена от лек дишащ материал, който позволява на кожата да диша и предотвратява запарването и потенето.