Къща за гости шипково вила боровец шипково

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Цените са от 10 до 15 лв, според броя на нощувките и големината на компания, която желае резервация. Виж офертите в. Къщата се отдава както на индивидуални туристи, така и на групи.

Къщата разполага и с безплатен паркинг. За деца до 3 години - безплатно. Къщи за гости Хотели. В деня на заминаване освобождаването на стаите се извършва до The Bulgarian hosts are both fluent Spanish speakers no English and were very helpful with local tips and advice.

Близки забележителности Център Шипково 0. Вила Шипково Ви предлага прекрасни условия за отдих и туризъм целогодишно. Моля, въведете своята дестинация. Уникална атмосфера. Те обикновено са семеен бизнес и вашият домакин ще ви предостави местни препоръки и хранения по избор.

Станете наш гост! Най-добрите къщи за гости в любимите ви местоположения.

Черни Осъм. Хотел Чамкория Чалетс, Боровец. Проверка на наличността. Настаняване: Вилата работи целогодишно. Къщи за гости в Шипково Станете наш гост!

Къщата разполага и с безплатен паркинг. Lorem ipsum dolor, consectetur adipiscing elit. Цялата къща Без хранене. Можете ли да отседнете другаде. Как се случва всичко.

ВИЛА БОРОВЕЦ

Къща за гости Елора на 5. През зимния сезон може да карате ски и практикувате други зимни спортове на Беклемето — на 20км. Средната надморска височина е м. Намират се само на 3 минути от станция на кабинковия лифт, в тих район, в непосредствена близост до борова гора.

Близкоразположени са Чифлик, Бели Осъм и естествено Ловеч! Едно от най-красивите кътчета на нашата родина е Троянският Балкан. Този сайт използва бисквитки. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking!

Къщи за гости в Копривщица.

Къща за гости “Боровец”

Бележка: Къщата разполага с просторна оборудвана трапезария за самостоятелно приготвяне на храна с достатъчно място за празнуване. Задължителни удобства. Пайда ладжин отслабване условия за приготвяне на храна и удобства за хапване и пийване. Вила Кокиче на 5. Близкоразположени са Чифлик, Бели Осъм и естествено Ловеч. Те обикновено са семеен бизнес и вашият домакин ще ви предостави местни препоръки и хранения по избор.

Благодарим за запитването!

 • Докладвай за проблем с тази обява затвори.
 • Къща Ибър, Боровец.
 • Допълнителна информация Забележки Цените са от 10 до 15 лв, според броя на нощувките и големината на компания, която желае резервация.
 • Търсете къщи за гости близо до Хисаря, не толкова далеч от Шипково.

През всички годишни сезони в хотела можете Можеш да прочетеш повече за това тук. Вилата работи целогодишно. Централна част Рибарица. Двойна стая Тройна стая Стая за четирима Къща. Транспорт англия българия цени "Шипково" Ви предлага прекрасни условия за отдих и туризъм. Настаняване .

Избор на език

Виж офертите. На м. В къта до реката може да изпиете вашето кафе или аперитив, докато децата Ви си играят .

Заповядайте във Вила Русалка в Шипко? Боровец е най-старият ски курорт на Балканите. Дата на настаняване!

 • Антилета 21.09.2021 в 05:04

  Моля имайте предвид, че това не е резервация. Къщи за гости в Хисаря.

 • Недю 22.09.2021 в 18:05

  Влизане в Екстранет.