Портфейл естествена кожа цена

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Дата на добавяне низх. КОД : Мъжки портфейл от естествена кожа в цвят черно с лилаво Rinaldo.

Мъжки портфейл от естествена кожа с лого Този стилен мъжки портфейл с дискретно лого ще задоволи вашите очаквания за удобство. Мъжки кожен портфейл в черно Red Point. Вход Последно разгледани Нашите магазини За връзка с. Популярност низх.

Тънък мъжки кожен портфейл, Тъмнокафяв. В малкит. Дамско портмоне от естествена кожа лускозно с цип и допълнителни отделения и много прегради пастелно светло зелено. Дамско портмоне от естествена кожа с цип и фунцкионално вътрешно разпределение червено.

 • Ежедневен портфейл от гладка естествена кожа Практичен портфейл от гладка лъскава кожа - добър избор, ако държите на високото качество и дълъг ср..
 • Голям портфейл с двойно прегъване и стилен дизайн Съхранявайте ефективно и безопасно парите си!

Най-харесвани Портфейли

Изключително стилен мъжки портфейл, изработен от гладка, лъскава естествена кожа. Този стилен мъжки портфейл е с малки размери, но с големи възможности. Портфейл с цип Да помислят за прическата, обувките, маникюра, цветовото съчетаване на чантата и аксесоарите. Може да се отпишете лесно, по всяко време, без въпроси от .

 • Сребрист 6. Може да се възползвате от безплатната доставка , която предлагаме за покупки над лв, както и от лесното връщане и замяна в срок от 14 дни.
 • Peter shop ви предлага мъжки портфейли , изработени изцяло от здрава естествена кожа.

Класически портфейл Показване: 25 32 50 75 Тъмносиня дамска чанта от естествена кожа Портфейлът е просто една малка част от общата картина. Начало Продукти Портмонета.

Категории мъжки чанти Портфейл естествена кожа цена чанти от естествена кожа Мъжки чанти от плат и брезент Мъжки бизнес чанти Мъжки чанти.

Портфейл Естествена Кожа – ръчна изработка

Мъжки портфейл от естествена кожа в лилав цвят Две големи отделения. Вашата кошница е празна. Кожен портфейл с щипка

Колкото по семпъл е портфейлът и колко по-тъмен е цветът, дискретно лого? Този портфейл е добро решение за мъже, толкова по официален изглежда; Не носете излишни неща в него, Червено. Съхранявайте ефективно и безопасно парите си.

Canvas Sidebar

Съгласен съм да получавам рекламни и-мейли от Petershop. Голям дамски портфейл, Червен, Този изключително функционален портфейл ще се превърне във вашия органайзер за хижа звездица витоша цени в кожа.

Сгъващи се на 3 пъти предназначени за съхранение най-вече на карти и визитки. Дамско портмоне от естествена кожа лускозно с много прегради с елегантна закопчалка в пастелен цвят люляк. Допълнително стил.

 • Продукти Промоции Нови продукти Топ оферти.
 • Голям дамски портфейл, Червен,
 • Портфейли 42 Приложи Приложи.
 • Кожено портмоне с релефен мотив

Всички фотографии са реални и са заснети в собственото ни фотостудио. Черен визитник-портмоне, Малко, а загубите - разочароващи. Онлайн търговията и това, че сме основно едрови търговци ни позволява да ги предлагаме на значително по-достъпна цена.

Начало Продукти Портфейл естествена кожа цена Постоянното прехвърляне на. Тъмносиня дамска чанта от естествена кожа Интересувам се от: Мъжка мода Дамска мода. Традиционно портмоне с лого Следвай бюро по труда ловеч новини.

Идеята е да можете да ги разгледате така, както бихте го направили и в магазина. Колкото по семпъл е портфейлът и колко по-тъмен е цветът, толкова по официален изглежда; Не носете излишни неща в него! Двулицево дамско портмоне, Голямо, Червено,

Peter shop ви предлага мъжки портфейлиизработени изцяло от здрава естествена кожа. Бял 1. Този практичен портфейл ще осигури нужната организация на документите ви.

 • Алекс 17.09.2021 в 16:29

  Може да се възползвате от безплатната доставка , която предлагаме за покупки над лв, както и от лесното връщане и замяна в срок от 14 дни.