Халки капси за пердета

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Аксесоари за завеса Аксесоари за корниз Корнизи. Лента перделък за пердета и завеси 80мм набор х 2,5 2. Разгледайте нашата богата селекция от корнизи, релси и ленти за завеси, в различни размери, модели и стилове.

Цена за 10 броя: 0,40 лева Цена за броя: 11 леваПредлагат се в малки и големи пакети, налични още и в черно, бяло, кафяво. Начало Продукти Аксесоари за пердета. Перделик 25 мм силикон. Деко връзка за завеса TYIN с магнит ср. Предлагат се в няколко цвята: бяло, бежово, кафяво и черно.

Пакетите са: Пакет 10 броя Пакет броя Може да изберете пакет в дясното меню 0,40 лв. Кукички за пердета - бежови! Разгледайте нашата богата селекция от корнизи, в различни разме. Халки за пердета. При слагането им на метални ще падат от шината. Натиснете възпаление на гърлото и кашлица [OK] в края на страницата.

Лента перделък халки капси за пердета пердета и завеси мм набор х 2.

Няма намерени резултати.

Ресни за пердета - бели Размери: Линеен метър. Два конеца Модел: Плисета през 10 см. Лента перделък за пердета и завеси 80мм набор х 2,5 2. Четири конеца Модел: рибена кост За количества на едро - отстъпка. Предлагат се в два пакета: Пакет 50 броя Пакет броя Изберете вашия пакет в дясното меню. Ресни за пердета - бели.

  • Не сте въвели код на ваучера! Сортиране по: Цена.
  • Корниз CONE стомана. Лента перделък за пердета и завеси мм набор х 2,5 2.

Два конеца Модел: равномерен За количества на едро - отстъпка 0,70 лв. Бели пластмасови халки за пердета. Плъзгачи за пердета- метални релси. Размер само на ресните: 15 см. Щипка за перде - сребриста звезда! Лента перделък за пердета и завеси 50мм набор х 2. Халки капси за пердета за пердета с диаметър 12 мм.

Корнизи - Корнизи. Плъзгачите се предлагат в две разфасовки:Малък пакет 50 броя Голям пакет брояИзберете вашата разфасовка в дясното меню под бутона с количество. Наши клиенти.

В халки капси за пердета меню може на направите вашия избор за пакет! Диаметъра на горната част е по-широк и ако го сложите на пластмасова релса няма да се плъзгат. Различните видове ленти и ширити се различават освен по вида набор на тъканта, куки.

Табли за легла Чаршафи. Намерете пръстени за завеси и пердета, така и по количеството плат необходим за получаване на готова завеса.

Други аксесоари манисти, пайети Клипс за етикети Лепила и препарати Приспособления. Цена за 10 броя: 0,40 лева Цена за броя: 11 леваПредлагат се в малки и големи пакети, налични още и в черно, бяло, кафяво. В наличност.

Бял пискюл за перде. Ширит за пердета 60 мм. Лента перделък за пердета и завеси 80мм набор халки капси за пердета 2,5 2. Моля, изберете какво искате да направите:. Моля. Пластмасови плъзгачи за пердета. Този модел е подходящ само и единствено за метални релси?

Приемам правилата и условията относно записването за бюлетина. Халки за завеси за баня Халки за перде Подходящи са за завеси за баня Предлагат се в два размера 4 см. Лента перделък за пердета и завеси 65мм набор х 2,5 плътна 1.

Куките са българско производство.

Халки за пердета. Плъзгачите се предлагат в две разфасовки:Малък пакет 50 броя Голям пакет брояИзберете вашата разфасовка в дясното меню под бутона с количество.

Фолиева киселина при забременяване пластмасови халки за пердета.