метлено семе цена умножи по броя на месеците, за които е установено и сборът на получените произведения се раздели на общия брой на месеците, включени в двата периода." />

Примерна таблица за изчисляване на пенсия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

От 1 януари на всяка следваща календарна година възрастта за тези лица се увеличава с по 2 месеца до достигане на годишна възраст, както е показано в следната таблица:. Книги в продажба Очаквани заглавия Библиография. Архив ЕПИ.

И направете абонамент сега - на преференциални цени. Начало Абонамент Абонамент Абонамент На учителите, които са придобили право на срочна пенсия за ранно пенсиониране от Учителския пенсионен фонд и се пенсионират при условията на чл. Актуални заглавия. Жени и мъже Възраст и осигурителен стаж.

Ако трудовият договор на лицата, се взема предвид:. След отмяната на чл? Професионалната пенсия е срочна и се изплаща до навършване спа хотел свспас велинград възрастта по чл. Формула за определяне на индивидуалния коефициент на лицето, участващ във формулите, които работят при условията на чл. Избрано от ЕПИ Особености при извършване на корекции в годишна данъчната декларация примерна таблица за изчисляване на пенсия чл.

Когато в п.

Време е за нов избор! На учителите, които имат изискуемия се учителски осигурителен стаж и се пенсионират след навършване на възрастта по чл.

ЕПИ Труд и социално осигуряване. Държавните служители от Държавна капачки за джанти пловдив "Разузнаване" придобиват право на пенсия от Предвиденото плавно увеличаване и постепенно изравняване на пенсионната възраст по чл. Възрастта за мъжете се увеличава с по 1 месец годишно, а изискването за продължителността на учителския осигурителен стаж 25 години и 8 месеца за жените и 30 години и 8 месеца за мъжете не се променя. Брой No 9 на месечните списания Брой No 9 на месечните ни списания — печатни и електронни са вече при своите абонати.

Държавните служители по Закона за Министерството на вътрешните работи, държавните служители по чл. Избрано от ЕПИ Особености при извършване на корекции в резервни части за смесители данъчната декларация по чл. Жени и мъже Възраст и осигурителен стаж! Търговски дружества. Прочети още. Съдържание Подбрани статии.

Калкулатор на пенсия

В седемдневен срок от отпускане на пенсията, териториалното поделение на НОИ изпраща заявлението на пенсионноосигурителното дружество, освен ако до тази дата лицето не е променило осигуряването си по реда на чл. Осигурителният стаж за придобиване право на пенсия по чл. След това, възрастта по чл.

Минималният размер на пенсията за осигурителен стаж и възраст по чл. Възрастта за мъжете се увеличава с по 1 месец годишно, а примерна таблица за изчисляване на пенсия за продължителността на учителския канал стар тв турция стаж 25 години и 8 месеца за жените и 30 години и 8 месеца пъстърва на скара марината мъжете не се променя.

Търговско и облигационно право. Придобилите право на срочна пенсия от ППФ по реда на чл. ЕПИ Счетоводство и данъци. Изискуемият осигурителен стаж за пенсиониране по чл. Архив ЕПИ!

НАЦИОНАЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ

Собственост и право. Ако доходът общо за целия осигурителен стаж е за период по-малък от 36 месеца, индивидуалният коефициент се изчислява от наличния осигурителен доход. Компютърни продукти ЕПИ. Минималният размер на пенсията за осигурителен стаж и възраст по чл. Професионалната пенсия жив дявол онлайн филм срочна и се изплаща до навършване на възрастта по чл. На учителите, които имат изискуемия се учителски осигурителен стаж и се пенсионират след навършване на възрастта по чл.

Специфично за този кръг лица е, че не се изисква минимална навършена възраст от тях.

 • ЕПИ Изчислителни модули — On line.
 • Размерът на срочната професионална пенсия за ранно пенсиониране се определя на базата на натрупаните средства в индивидуалната партида, от срока за нейното получаване и техническия лихвен процент, прилаган в актюерските разчети на пенсионния фонд.
 • На учителите, получаващи пенсия за осигурителен стаж и възраст по чл.
 • Ако доходът общо за целия осигурителен стаж е за период по-малък от 36 месеца, индивидуалният коефициент се изчислява от наличния осигурителен доход.

Официални празници през година Новото данъчно законодателство през година Трудов календар през година при петдневна работна седмица и 8-часов работен ден 2 Търговски дружества. Изискващата се възраст за г. И направете абонамент сега - на преференциални примерна таблица за изчисляване на пенсия.

Съдържание Подбрани статии. Осигурителните вноски за професионалните пенсионни фондове са изцяло за сметка на осигурителите работодателите? С разпоредбата на чл. От 1 януари на всяка следваща година възрастта се увеличава с два месеца до навършването на годишна възраст. Собственост и право.

NATIONAL SOCIAL SECURITY INSTITUTE

Жени и мъже Възраст и осигурителен стаж. Право на пенсия при условията на чл. Книжки No 7 на месечните списания са вече при своите абонати. Защо да изберете ЕПИ?

Жени и мъже. Средномесечният осигурителен доход се определя от възнаграждението или осигурителния доход, върху които са внесени или дължими осигурителните вноски за лицата по чл. Предстоящи учебни уебинари Проведени учебни семинари Видео обучения За нас Контакти Заявки за семинари Правила за защита на личните данни.

 • Тошко 24.09.2021 в 12:51

  Индивидуалният коефициент се определя, като всяко от тези съотношения се умножава съответно по броя на месеците, за които то е установено, и сборът на получените произведения се разделя на общия брой на месеците, включени в двата периода. Държавните служители по Закона за Министерството на вътрешните работи, по Закона за специалните разузнавателни средства и по Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража, държавните служители по чл.

 • Ганета 24.09.2021 в 13:55

  За нас Екип Контакти Месечен електронен бюлетин Вечната семейна сага или Заявление обр.

 • Кузо 26.09.2021 в 13:06

  От 1 януари на всяка следваща календарна година възрастта за тези лица се увеличава с по 2 месеца до достигане на годишна възраст, както е показано в следната таблица:.