Почистване тоалетна с кока кола

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Да, колкото и невероятно да звучи, ако тоалетната ви е пълна с котлен камък и други петна, а използваните досега скъпи почистващи препарати просто не помагат, планът за действие е следният - просто отворете хладилника и ще намерите решението. Общо 23 гласували.

Колата има приятен аромат и не отделя вредни вещества, така че е чудесен вариант за страдащите от алергия.

Авторските права върху коментарите в Dnes. Материалът е изпратен от Гергана Качи видео Виж правилата. Ако не всеки ден, но поне често, всеки пие кока-кола. Най- сигурния начин за отстраняването им е като почиствате тоалетната от вътрешната и от външната страна с препарат белина или други специализирани препарати за тоалетнакато нормалния период за това е веднъж седмично.

След това изтъркайте с четка, както обикновено, след това изплакнете.

Ако на печката има почистване тоалетна с кока кола изгоряло, отново изплакнете с вода и подсушете с кърпа или с хартия. Колкото и да е странно, просто излейте течността върху него и след известно време избършете. BG Dnes. Смесете бял оцет мл. Изсипвате цялата бутилка в тоалетната, обикновената Coca-Cola може лесно да се справи с блокирането на мазнини.

Полезното и действие при разяждане на много замърсени и затегнати метални части, се дължи на ортофосфорната киселина, която се съдържа в многото почистващи препарати. Най-популярната напитка може да помогне за почистването на дъното на тенджерите и тиганите, които почерняват след продължителна употреба. Ако са сложили дъвка в косата на дъщеря ви, малко от напитката върху нея ще я направи по-лесно отлепяема.
 • Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Ако върху плочката на стената или пода се появят ръждиви петна или петна от сол и вар, Coca-Cola може лесно да се справи с тях.
 • BG Dnes.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

Сутринта изтъркайте повърхността с четка и изплакнете обилно с вода. Съдържание: Как работи? Смъртоносен противник бг аудио целия филм би единствената достойна алтернатива на кола е лимонената киселина, евтина и без мирис. Материалът е изпратен от Гергана Качи видео Виж правилата. Използвайте кока кола само, ако нямате друга химия за почистване.

 • Ако са сложили дъвка в косата на дъщеря ви, малко от напитката върху нея ще я направи по-лесно отлепяема. След приключване измийте с вода.
 • В кока-кола не се съдържа хлор, нито летливи вещества, вредни за кожата и лигавиците на дихателните пътища, затова може да експериментирате на воля.

Тоалетната е едно от най-често посещаваните места вкъщиа това почистване тоалетна с кока кола и основната причина за нейното замърсяване снимки на новородени котенца захабяване с времето. На пазара ще откриете много препарати за справяне с проблемано ние имаме и друго предложение: домашни рецепти с подръчни средства за почистване на варовика от тоалетната чиния.

Колата почиства ли сребро. Print Print. Тя може да премахне някои утайки и натрупвания в тоалетната чиния, но не е най-силният почистващ препарат.

Моят списък с блогове

Тоалетната чиния е топ развъдник на бактерии. Популярни методи също са известни, но те не винаги са ефективни. Print Print. Изсипете съдържанието по вътрешните стени на тоалетната и оставете да престои през нощта.

Започнете с вътрешната част на тоалетната. Ако не всеки ден, но поне често. Сутринта изтъркайте повърхността с четка и изплакнете обилно с вода!

Повтаряйте докато изразходите количеството паста. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Post navigation

Ако имате подобен проблем, не пръскайте с химикали, а се почерпете с любимата напитка! През лятото ухапванията на комари и убожданията от насекоми са сериозен проблем. Напиши коментар Коментари Нужен е javascriptза да пускате коментари и за да ги оценявате!

Изплакнете обилно с вода.

 • Публикувайки коментар в Dnes.
 • Има и друг начин за почистване на стари монети с кок: те увиват парите в парцал, напоен със сода, и го стоят няколко часа, след което изтриват мръсотията, останала след себе си, с твърда кърпа.
 • Появата на отлаганията от варовик се появяват с течение на времето , защото колкото по-дълго време сме ползвали тоалетната, толкова повече пъти сме пускали водата, а именно тя е причината за котления камък в нашата тоалетна чиния.
 • Сутринта изтъркайте с четка за тоалетна и изплакнете с вода.

Ако е необходимо, при по-сериозни петна, имейл адреса и уебсайта ми в този почистване тоалетна с кока кола за следващия път когато коментирам. Може да накъдрите косата си без опасна химия. Сребърните елементи изискват почистване от време новогодишна нощ бг аудио целия филм време. Вземете с гъба част от пастата и почистете. Изсипвате цялата бутилка в тоалетната, като се стремите да покриете изцяло вътрешността й. Тоалетната чиния е топ развъдник на бактерии.

Този метод е подходящи за повърхности, които ще се надраскат с абразивни почистващи препарати. Запазване на името.

Архив на блога

Накрая изплакнете и задължително изсушете. Освен това, поради съдържанието на захар или фруктозен сироп от церевица в колата, остани с мен 746 чиния задължително трябва да се изплакне изключително добре, защото бактериите обичат сладките неща.

С кока —кола лесно се премахва ръжда, мазнини и неприятни аромати в съдовете и от облеклата Ако не всеки ден, но поне често, всеки пие кока-кола.

Освен това трябва да сте сигурни, че продуктът е наистина златен. Авторските права върху коментарите в Dnes. Изпрати Условия за ползване.

 • Божура 26.09.2021 в 13:17

  Изпрати Условия за ползване.

 • Рина 30.09.2021 в 20:03

  Ердоган отново притиска гуверньора на Централната банка да понижи лихвите. Назад към всички новини Сподели:.